Vacature op Facebook

Heeft jouw voetbalvereniging een vacature beschikbaar voor een trainer? Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk invullen. Probleem is alleen dat een trainer vinden vaak lastig is. Of toch niet? Beschikbare trainers weten vaak niet dat een voetbalclub een nieuwe trainer zoekt. WIl jij hier verandering in brengen? Laat Voetbaltrainergezocht.nl de vacature van jouw club dan op Facebook plaatsen. Hierdoor bereik jij een enorme doelgroep, waardoor er binnen de kortste keren een trainer gevonden is!

Hoe werkt het?
Wanneer jij een vacature wilt promoten via onze Facebookpagina, stuur je gewoonweg een mail naar info@voetbaltrainergezocht.nl. Wij plaatsen vervolgens de vacature van jouw voetbalvereniging op de Facebookpagina van Voetbaltrainergezocht.nl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de vacature zichtbaar wordt in een groot aantal omliggende plaatsen. Grote voordeel hiervan is dat je in een korte tijd veel meer mensen bereikt dan wanneer je de vacature plaatst in een regionaal weekblad bijvoorbeeld. Bovendien wordt een vacature op Facebook sneller gezien en kunnen mensen er direct op reageren. Kies jij ervoor om de vacature van jouw vereniging op onze Facebookpagina te laten plaatsen? Dan kan het maar zo zijn dat het trainersprobleem binnen de kortste keren is opgelost.

Kosten
Het plaatsen van de vacature op Facebook brengt kosten met zich mee. De hoogte van deze kosten bepaal jij echter bijna helemaal zelf. Wil je slechts een paar euro uitgeven aan het promoten van de vacature via Facebook? Dat kan! Met slechts één euro per dag bereik jij namelijk al minimaal 500 mensen. Wanneer je dit een week lang doet, is de vacature van jouw voetbalvereniging door ten minste 3500 personen gezien. Maar de kans is natuurlijk groot dat dit er aanzienlijk meer zijn! Heeft jouw vereniging wat meer te besteden? Dan bereik je natuurlijk alleen nog maar meer mensen via Facebook.