Over ons

Nederland telt duizenden voetbaltrainers. Je zou dus denken dat voetbalverenigingen binnen de kortste keren een trainer gevonden hebben. Dit is niet het geval. De voornaamste oorzaak hiervan is dat veel trainers niet weten dat een voetbalclub een (nieuwe) trainer zoekt. Voetbalverenigingen doen gewoonweg te weinig aan het promoten van hun vacature. Voetbaltrainergezocht.nl helpt jou graag bij het vinden van een voetbaltrainer.

Voetbaltrainergezocht.nl is hét platform voor voetbalverenigingen en voetbaltrainers. Wij hebben als doel om clubs te helpen bij het vinden van een trainer. Voetbalclubs kunnen hun vacature gratis plaatsen op Voetbaltrainergezocht.nl. Geïnteresseerde trainers kunnen vervolgens zelf direct contact opnemen met een club. Voetbaltrainergezocht.nl biedt trainers daarnaast de mogelijkheid zichzelf te promoten via de site.

Vacature op Facebook
Wil jij snel een grote doelgroep bereiken met de vacature van jouw vereniging? Dat kan via de Facebookpagina van Voetbaltrainergezocht.nl. Voor slechts 1 euro per dag bereik jij minimaal 500 mensen die in de buurt van jouw verenigingen wonen. Hoe meer je besteedt per dag, hoe hoger het bereik wordt. Indien jouw vereniging op korte termijn een trainer zoekt, is het promoten van de vacature via Facebook een goede oplossing!

Trainersprofiel op Voetbaltrainergezocht.nl
Ben jij trainer en wordt het contract bij je huidige club niet verlengd? Of ben je net nieuw in het vak en wil je laten weten dat je beschikbaar bent? Dan kun jij jouw trainersprofiel plaatsen op Voetbaltrainergezocht.nl. Hierdoor weten zoekende voetbalclubs direct wie er per direct of binnenkort beschikbaar zijn. Bij jouw profiel wordt algemene informatie getoond en kun jij jouw diploma’s en werkervaring laten zien. Jij kunt ook je contactgegevens achterlaten, zodat geïnteresseerde clubs direct contact met jou op kunnen nemen.